Visas tēmas

+

Kā bloķēt un deaktivizēt Facebook ziņas par Facebook.com

Facebook ir dinamiski mainījusies tās privātuma politika pēdējo gadu laikā. Lai gan dažas no izmaiņām ir bijis tiešām ļoti noderīga, daži ir diezgan absurdi, nodrošinot cilvēkiem iespēju iejaukties jebkurā viena konfidencialitātes vairāk nekā jebkad agrāk. Tas panākts ceļu vieglāk cilvēkiem sazināties ar tikai vienu, kas dažā ziņā var būt patiešām satraucoši. Šajā rakstā pāradresēs jūs cauri dažas ļoti vienkāršas Facebook iestatījumus, kas attiecas uz saņem ziņojumus. Šis raksts Jums iemācīs, kā saglabāt nevēlamus cilvēkus prom no iesūtnes uz visiem laikiem.

Iepriekš, Facebook sniedz ikvienam ir iespēja atslēgt "Ziņu" variantu ar to laika skalām, tā, lai tie varētu izlemt, vai vēlas tikai saviem draugiem sazināties ar viņiem vai viņu draugu draugi un tā tālāk. Bet tagad šī funkcija vairs nav pieejama lietotājiem. Tātad, ja jūs saņemat nevēlamus ziņojumus no kāda, jums ir divi veidi, kā tikt galā ar situāciju. Mēs apspriest šos divus veidus atsevišķi detalizēti un aplūkot procesus, lai īstenotu katru no tiem.

1. noteikt savu ziņojumu filtrēšana "Stingri"

Šādā veidā visus nevēlamus ziņojumus (vēstules no cilvēkiem, kas nav jūsu draugi) dosies uz savu "citi" mapi, nevis iesūtni. Tas nozīmē, ka, kamēr jūs joprojām saņemt šos ziņojumus, tie nebūtu bug jums vairs, būdams savā iesūtnē.

Lai to izdarītu, sekojiet norādījumiem zemāk:

1. Piesakieties savā Facebook kontā, gatavojas www.facebook.com , izmantojot jūsu pārlūkprogrammu un ievadot derīgu Facebook lietotājvārdu un paroli.

2. noklikšķiniet uz konfidencialitāte īsceļi blakus cilnei paziņojumus uz augšu ekrāna labajā pusē, no nolaižamo izvēlni, noklikšķiniet uz "Kas var sazināties ar mani" un izvēlieties "Stingru filtrēšanu". Stingri filtrēšana neļauj ziņojumi, kas saņemti no kāds, kas nav jūsu draugiem nosūtīt tieši uz jūsu iesūtni. Tomēr, ja kādā brīdī jums šķiet, ka pieviļ savu sardzi uz leju, jūs varat viegli atgriezties "Basic filtrēšana", pēc kura lielāko daļu ziņojumi tiks nosūtīts uz jūsu iesūtni, kas nav "Citi" mapi.

delete facebook message

3. Ja tas neatrisina problēmu, kā personai, kas izraisa to, kas ir jūsu draugu sarakstā, jūs varat vienkārši unfriend tos. Tas padarīs visus turpmākos ziņojumus, filtrēta un nosūta "Citi" pēc noklusējuma. Bet jums var nākties noņemt iepriekšējās sarunas ar viņiem vispirms filtrēšanai stātos spēkā.

2. bloķēt personas, no kurām vairs nevēlaties saņemt ziņojumus

Ja unfriending arī nav risinājums situācijai, un jūs vienkārši nevēlas dzirdēt no citas personas vairs vai jums liekas, ka lietas kļūst nekontrolējama var vienkārši bloķēt viņu. Šādā veidā šī persona nevarētu atsūtīt visas ziņas vispār, apmeklējiet sava profila, tag jums posts vai pievienot jūs kā draugu, par šo jautājumu. Bet, atcerieties, ka jūs nevarat bloķēt cilvēkus kolektīvi; tā vietā jums ir bloķēt tos pa vienam. Lai sāktu bloķēt cilvēki, rīkojieties šādi:

1. Atrodiet personas profilu, izmantojot meklēšanas rīku joslas augšējā kreisajā stūrī jūsu newsfeed.

delete facebook message

2. Atveriet savu profilu. Blakus pogai ziņojums būtu cita poga ar "..." uz to. Noklikšķiniet uz tā un no nolaižamā izvēlne, izvēlieties "Bloķēt". Atcerieties, ka pēc bloķēšanas persona, nedz šai personai var apmeklēt jūsu profilu vai sūtīt jums ziņojumus, ne jūs varat apmeklēt savu profilu un viņu sūtīt ziņojumu.

delete facebook message

3. Ja nejauši bloķēt kādu varat vienmēr atbloķēt tos, nonākšana iestatījumus un izvēloties "Bloķēšana" no izvēlnes kreisajā stūrī ekrānu. Jūs redzēsiet sarakstu ar cilvēkiem, ka jūs esat aizmūrējuši. Varat vienkārši noklikšķināt uz "atbloķēt" rakstīts pret vārdu, ar kuru vēlaties atbloķēt, un viņš tev vairs nav aizliegts apmeklē jūsu profils vai nosūtot ziņu.

delete facebook message

4. Atcerieties, ka pēc tam, kad jūs bloķēt kādu, tie esam automātiski izdzēsta no jūsu draugu saraksta. Tātad, ja nākotnē plāksteris lietas ar viņiem un nolemjat tos atbloķēt, jums nāksies tos nosūtīt draugam pieprasījumu veikt tos jūsu draugu saraksta daļu vēlreiz. Vēl viens aspekts, kas jāpatur prātā ir tas, ka bloķēšana ir abpusēja. Tas nozīmē, ka bloķē kāds arī tiek pārtraukta visa saziņa no jūsu beigās šai personai pārāk.

Facebook privātuma politika var būt daudz bargas, bet jūs vēl sev kaut kādas tiesības, piemēram, izlemjot, kam var uzglabāt iesūtnē un tādējādi savu dzīvi. Šajā rakstā māca jums, kā pareizi izmantot šīs tiesības. Jums nav uzbrukts vai uzstādīta noklau-sīšanās iekārta vai kaitina persona vairs. Jūs varat vienkārši iet uz priekšu, izpildiet iepriekš dotās instrukcijas un atbrīvoties no tiem.

<

Ražojumu saistītie jautājumi? Runāt tieši ar mūsu atbalsta komandas >>

Home > Resursu >All Topics> ieteikumi > kā bloķēt un deaktivizēt Facebook ziņas par Facebook.com
Augšpusē