Visas tēmas

+
Home > Resursu > Mac > kā dublēt datus ar Time Machine Mac

Kā dublēt datus ar Time Machine Mac

time machine

Laika mašīna Mac pieteikumu ļauj automātiski dublēt visai sistēmai Mac OS X v 10.5 un Mac OS X 10,6 vai vēlāk. Laika mašīna uztur atjauninātu kopiju visu jūsu Mac - sistēmas failus, digitālos fotoattēlus, mūziku, filmas, TV šovi, dokumenti un tā tālāk. Jūs varat viegli iet "atpakaļ laikā" atjaunot failus, ja jums radīsies nepieciešamība ar jauku un tīru interfeisu, tas piedāvā.

Vajadzētu sagatavot:

1. OSX Leopard un jaunākas versijas.
2. ārējā Hard Drive (tai jābūt pietiekami daudz vietas jūs gatavojaties dublējuma dati).

Kā backup datus ar Time Machine?

1. Pievienojiet savu ārējo cieto disku ar Mac un atvērt Time Machine. Pēc tam "Izvēlēties dublēšanas disku".

2. Izvēlieties ārējo cieto disku kā mērķa vietu, kur jūsu Mac dati tiks atjaunota. Noklikšķiniet uz "Lietošanu Backup". Ja jums ir vairāki cietie diski, savienots, tie visi tiks parādīta, un tikai ir jāizvēlas viens no tiem rezerves. Pārliecinieties, vai izvēlaties jābūt pietiekami daudz vietas jūsu dublējuma failu cietajā diskā.

3 laika mašīna kļūst "ON" statusu un skaitītājs ir sākusies par savu "nākamo Bakcup". Jūs varat pārbaudīt atlikušais laiks. Kad tas sasniedz nulli, laika mašīna sāks backup jūsu datus no Mac uz ārējo cieto disku.

Ja jūs vēlaties, lai pauzētu vai apturētu dublēšanu, var iestatīt laika mašīna "Izslēgts" vai tikai jāslēdz tā pirms tiek sākta dublējumkopijas.

Ja jūs vēlaties rezerves darbu turpināt, ļaut tam iet normāli. Kad "Nākamā dublēšana" kļūst "Pamatni uz augšu", būs nelieli logi popping, kas stāsta jums procesu dublēšanu. Dublēšanas laikā, pārliecinieties, ka jūs neesat gatavojas izmantot jūsu Mac, jo tas prasīs diezgan ilgu laiku.

time machine backup

Daži noderīgi padomi

1. kad laika mašīnu dublēšana Mac dati, cieto disku, kas izmanto rezerves kļūst zaļš, ikonas un tā tikai izskatās kā ikonas Time Machine, kas ir ļoti salds. Kad darbs pabeigts, tā saņems atpakaļ.

2. interfeiss apakšpusē ir trīs iespējas, kā jūs.

Viens ir par bloķēšanu – "Noklikšķiniet uz bloķēšanas zīmes, lai novērstu turpmākās izmaiņas". Var noklikšķināt, lai nofiksētu pārliecinieties, ka neviens nevar rediģēt laika mašīna preferences, jo tai vajadzīga parole atvēršanai pēc tā slēgta.

Otrais ir "Show Time Machine Status". Ja tā ir atzīmēta, Time Machine statusu tiks parādīta izvēlņu joslā virs jūsu Mac.

Pēdējais ir jautājuma zīmes labajā apakšējā. Ja jums ir vēl kāds jautājums, lūdzu, pārbaudiet palīdzības rokasgrāmatu šeit.


Ražojumu saistītie jautājumi? Runāt tieši ar mūsu atbalsta komandas >>

Augšpusē