Visas tēmas

+

Problēmu novēršanas padomi kopīgu programmu Windows DVD veidotājs jautājumiem

Windows DVD veidotājs palīdz vispārējā lietotājiem viegli ierakstīt fotogrāfijas un video DVD diskā. Tomēr šī programma ir ļoti uzņēmīgas pret kļūdām, kā rezultātā. Par laimi, pastāv daži problēmu novēršanas darbības var veikt, ja Windows DVD veidotājs, kas nāk pāri turpmāk kopējas problēmas.

1. problēma: Nevar atpazīt pareizu summu minūtes DVD diskā

Esmu mēģinājis divu disks DVD + R DL (8x/8.5GB/240min), bet tas parādīja dažādām minūtēm jaudu ar diviem precīzu disku.

Iemesls: Izmantojot trešās puses video kodeku pakotnes un dažādu audio un video filtrus var izraisīt jautājums.

Solution: Atjaunot rūpnīcas iestatījumus Windows DVD veidotāju. Lai to izdarītu, izpildiet šīs darbības:

1. Atveriet Windows DVD veidotājs;

2. noklikšķiniet uz opcijas

prom1

3. noklikšķiniet uz cilnes Saderība

prom2

4. pēc tam veiciet vienu no šīm darbībām:

  • Ja jūs vēlaties, lai izslēgtu filtru, notīriet izvēles blakus video filtru.
  • Lai atjaunotu noklusētos iestatījumus, noklikšķiniet uz atjaunot visus noklusējumus (atjaunot uz noklusētajiem iestatījumiem, saraksta vai filtra iestatījumus atiestatīt uz pēdējo zināmo darba iestatījumus).

prom3

5. Restartējiet Windows DVD veidotāju un ierakstīt DVD disku, lai pārbaudītu izmaiņas.

2. problēma: Windows DVD veidotājs, kas nedarbojas

Tad, kad es sāku DVD ierakstīšanu uz lēnas degšanas procesa, tas deg dažas minūtes, un pēc darba beigšanas 99 procenti, tas joprojām ir iestrēdzis un parāda kļūdu, "Nevar izveidot DVD" un brīdinājumu par to, ka parāda, "radās kļūda, ierakstot DVD." Pēc tam DVD tiks automātiski izslēgta no degļa. Kad es atkal bija ievietots disks diskdzinī, disks bija tukša un nekas nebija sadegušas disku. Esmu mēģinājis dažādas DVD, bet visu laiku pats rezultāts. Es centos, lai sadedzinātu filmas, kas ir WMV formātā.

Iemesls: Aizrāvusies ar nepiemērots multivides tipu opciju.

Solution: Pārbaudīt saderību degšanas multivides tipam, ja tas ir savienojams ar DVD disku. Pēc tam atlasiet DVD + R vai DVD-R attiecīgi.

3. problēma: Nevar atskaņot DVD atskaņotājā

Iemesls: Nesaderība ar režīmu NTSC vai PAL.

Solution: Pārbaudiet opciju izvēlnē, ja windows media player ir NTSC vai Pal režīmā. Ja PAL režīmā, tad pārvērsties NTSC režīmā un atlasiet Vidējs degšanas ātrumu. Jūsu DVD tiks atskaņota jūsu datoru, kā arī jūsu atskaņotāju.

prom4

4. problēma: Kādu atskaņotājos netiek atskaņots DVD

Iemesls: Nevar atskaņot DVD, šādu iemeslu dēļ:

Diska tips ir saderīgs ar dažiem DVD-ROM. Daži DVD-ROM diskdziņi var atskaņot tikai selektīvi tipu DVD diskiem, piemēram, DVD + R vai DVD + RW.

Diska kvalitāte ir pārāk zems. Daži DVD diskus nevar atskaņot DVD, ja tas nav labā stāvoklī vai augstā kvalitātē.

Datorā nav instalēta DVD dekodēšanas programmatūra.

Solution: Jūs varat izmēģināt šādas procedūras:

  • Izmantot saderīgu DVD ar DVD disku.
  • Izmantot augstas kvalitātes DVD vai pārliecinieties, vai DVD nav neviena jauna
  • Instalēta DVD dekodēšanas programmatūra jūsu datorā.

Problēma 5: DVD priekšskatījums nav gluda

Iemesls: Failus vai multivides DVD ir bojāta vai nav spējīgs multivides demonstrēšanas datoru procesoru un video karti.

Solution: Mēģiniet aizvērt citas programmas, lai atbrīvotu sistēmas resursus un pārbaudīt no videokartes iespējām. Arī pārbaudīt procesora jaudu. Ja dators nespēj atskaņot multivides tad jaunināt procesoru un video karti. Atcerieties, ka DVD dedzināšana netiek ietekmēta ar šo konfigurāciju, bet spēlējot konfigurācijas jautājumiem.

6. problēma: DVD rakstītāju neizdevās ierakstīt DVD

Iemesls: DVD rakstītājs nav pievienots datoram pareizi vai paliek powered off. Ja dators nav DVD diskdziņa draivera, arī radās šī kļūda.

Solution: Mēģiniet šādi:

  • Pārbaudītu un pārliecinātos, ja DVD ierakstītājs ir pievienots datoram pareizi.
  • Pārbaudiet, vai ierīce darbojas pareizi Device Manager izvēlnē. Lai to paveiktu, vispirms noklikšķiniet uz pogas Sākt , tad noklikšķiniet uz Vadības panelis. Noklikšķiniet uz Device Manager. Noklikšķiniet uz bultiņas blakus DVD/CD-ROM diskdzinī. Veiciet dubultklikšķi uz DVD rakstītājs rādīs, ja ierīce darbojas pareizi vai trūkst ierīces draiveri. Instalēt ierīces draivera programmatūru piegādā ar DVD-ROM diskdzinī.
  • prom7

    prom8

  • Izvēlieties vidēja vai zemāka degšanas ātrums, nevis lielāku degšanas ātrumu.

7. problēma: Programma nereaģē, pievienojot video

Iemesls: Konflikts ar failu, izmantojot video filtrus.

Solution: Pagriezienu vienu vai visus video filtru Windows DVD veidotājā. Ja jūs nesaprotat, kuru video filtru izslēgšana pēc tam atjaunot Windows DVD veidotājā rūpnīcas, izpildot soli paskaidroja vienu problēmu risinājumā.

8. problēma: Kādu tekstu trūkst DVD atskaņošanas laikā

Iemesls: Teksts ir pārāk garš, lai ietilptu Televizora ekrānā.

Solution: Pirms DVD ierakstīšanu, pārliecinieties, vai visa teksti parādās Priekšskatot DVD Windows DVD veidotājā. Lai to izdarītu, lapā Gatavs ierakstīt, noklikšķiniet uz Priekšskatījums.

9. problēma: Izvēlne izskatās dažādos TV ekrānā

Iemesls: Problēmas ar TV ekrāna proporciju.

Solution: Windows DVD veidotājā ekrāns pēc noklusējuma ir 16:9 (platekrāna) skata koeficientā. Daži ir skata koeficients 4:3 standarta TV, var palaist garām dažas izvēlnes tiek parādītas ekrānā.

10. problēma: DVD video spēlē labi, taču ne skaņa

Dažas dienas atpakaļ es sadegušo nelielu video mpeg2 formātos. Manā datorā tiek atskaņots DVD un video DVD atskaņotājs ir ok, bet neviena skaņa tiek atskaņota.

Iemesls: Trūkst DVD audio kodeku pakotne.

Solution: Mēģiniet instalēt saderīgā kodeku pakotnes kā windows kodeku pakotnes. Jūs varat lejupielādēt to, noklikšķiniet uz šīs saites:

Augšpusē