Visas tēmas

+

5 lietas, kas jums jāzina par Samsung automātiskās dublēšanas

Mēs nekad vēlētos redzēt dažu murgs būtu mūsu svarīgu datu zuduma. Bet kas notiks, ja jūs pēkšņi zaudēt visus datus, kas saglabāti ierīces Samsung? Tas ir pārsteidzošs, kā dažreiz mēs varam uzzināt par dažām lietām, bet vēl nav zināms. Pats attiecas uz Samsung auto atpakaļ uz augšu. Tas ir nepieciešams, lai mums būtu pilnīga informācija par to, kas tas ir daudz labāk zināt par glabāšanu.

1. kas ir Samsung automātisko dublēšanu?

Samsung automātisko dublējumu pilnīgi dublēti programmatūru, kas ir saistīta ar Samsung ārējiem diskdziņiem, kā arī ļauj reālā laika režīmā vai režīmā pat plānoto dublēšanu.

2. kā izdzēst automātiskās dublēšanas fotogrāfijas no manu galeriju (soli pa solim ar ekrānšāviņi)

1. pirmais un svarīgākais solis ir doties uz tālruņa iestatījumus.

delete facebook message

2. pēc tam ir ritiniet, lai kā arī pieskarieties kontiem & Sync.

3. pēc tam ritiniet uz leju un pēc tam pieskarieties synced e-pasta adresi.

delete facebook message

4. publicēt un pieskarieties sinhronizācijas Picasa tīmekļa albumos, neatķeksējiet vai pat atspējojiet un noņemiet nevēlamus fotogrāfijas no ierīces.

delete facebook message

3. kā iespējot Galaxy S4 automātiskās dublēšanas

Tas ir ļoti svarīgi, lai būtu rūpīgi ar tālruni, jūs iegūt priekšstatu par šiem aspektiem, kā arī. Ir jānodrošina, lai saprastu, kā tieši jums nāksies to atpakaļ uz augšu uz jūsu tālruni, pa kuru viens ļāva labāk piekļūt. Šie ir veidi, kā: - vienkārši izpildiet šos vienkāršos soļus un jūs būsiet cauri ar automātisko dublēt:-

. pienācis sākuma ekrānu

delete facebook message

b. no sākuma ekrānā, noklikšķiniet uz izvēlnes taustiņu

c pēc tam dodieties uz sadaļu iestatījumi

delete facebook message

d. no turienes jums būs, lai atlasītu cilni konti

delete facebook message

e. tad jums būs Izvēlieties dublēšanas iespēju

delete facebook message

f. tad redzēsiet mākonis opciju

delete facebook message

g. viss, kas jums jādara, ir reset to un pieskarieties atpakaļ uz augšu

h. dienests, kas jums ir jāiestata uz augšu jūsu dublējuma konts.

4. kur tiek glabāti fotoattēli "Auto rezerves"?

To var apstrīdēt, lai zinātu, kā un kur ir precīzi glabātās jūsu fotoattēlu. Var būt dažādos veidus un metodes, redzot, kādu metodi iederas šī kritērija, labākais. Tādējādi, Auto atpakaļ fotogrāfijas glabājas kādā no šīm lietām

1) Google + fotoattēlus var saglabāt šeit. Iegūstam iespēju, ka viens var arī automātiski precizēt savas fotogrāfijas un iegūt crazy efektus, piemēram, pat sarkano acu efekta samazināšana un arī krāsu līdzsvaru un izveidotu animētos GIF failus no ātrās sērijveida attēlus

2) drop kastē:-tas ir kļuvis vēl kāda cita veida traks programmatūra, ko var saglabāt fotoattēlus. Tas nāk ar pievienotās priekšrocības.

3) bit torrent sinhronizācijas var būt vēl citas app, kas var izmantot, lai saglabātu fotogrāfijas. Tas ir liels app, tomēr rezultātā traks iznākumu.

5. es nevaru izdzēst attēlus no automātiskās dublēšanas albums Galaxy S4 pēc svītrojot tos no Google + un Picasa

Tas arī var būt viena no daudzām problēmām, kas var saskarties ar cilvēkiem. Tā ir briesmīga lieta, lai gan, bet cilvēki var būt gaida šā iemesla dēļ. Tādējādi ir nepieciešams dzēst attēlus no auto atpakaļ uz augšu, kas ir dots. Rīkojieties gudri un jūsu problēma tiks atrisināta.

1. Pārejiet pie iestatījumi savienojumu savā tālrunī

delete facebook message

2. noklikšķiniet uz konti (Tab)

delete facebook message

3. Izvēlieties Google šajā

delete facebook message

4. kārtīgi ierakstīt savu e-pasta ID >

delete facebook message

5. ritiniet uz leju, lai apakšā galējās

6. arī pēc tam noņemiet atzīmi "sinhronizācijas Picasa tīmekļa albumos"

delete facebook message

Pēc tam, kad tas ir izdarīts tas ir apiet problēmu iegūt fotoattēlus, kas saglabāti formā Picasa tīmekļa albumos. Tagad jums ir nepieciešams ir laba atpakaļ uz augšu. Tādējādi ir jāapzinās un tagad mēģināsim šos iestatījumus:-

1. Tagad dodieties atpakaļ uz iestatījumi

delete facebook message

2. noklikšķiniet uz (Tab)

3. šeit jums būs kaut ko sauc kā Application Manager

4. viss, kas jums ir jādara Lūk, atrast galerija

5. tad bez jebkāda žagas tikai Tīrīt kešatmiņu

delete facebook message

6. pēc tam notīriet visus pieejamos datus.

Tādējādi radot atpakaļ uz augšu un vienlaikus dzēst datus var kļūt tik vieglāk, ja jūs izpildiet soļus ļoti labi. Tādējādi, tas nedrīkst būt problēma, ja esat arī negatīvās, ar kādu no funkcijām, kas pastāv.

Augšpusē